Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://cinarzhanimmtal.meb.k12.tr
Adres : YENİ MAHALLE EMEK SOKAK NO2 ÇINAR/DİYARBAKIR
VİZYON : Toplam Kalite Yönetiminin felsefesi ve temel ilkelerini eksiksiz uygulayan, · Sürekli iyileşme ve gelişmeyi benimseyip “sıfır hata” prensibiyle çalışan, ·Bilgi toplumunda gerekli olan “kurum kültürü” nü özümsemiş, · Modern ders araç ve gereçleriyle donatılmış en elverişli çalışma ortamlarını öğrencilerin hizmetine sunan, · Mesleğini ilmî bir şekilde kavrayan ve bu mesleğin olağanüstü önemini idrak etmiş öğretim kadrolarının yüksek performansı ile Diyarbakır´ın en iyi öğretim kurumları arasında yerimizi almaktır
MİSYON : Kurumumuzun var oluş nedeni öğrencilerimizdir. Bu nedenle, ailelerden kutsal birer emanet gibi devraldığımız öğrencilerimize; Türkiye Cumhuriyetinin insan haklarına dayanan millî, demokratik, laik ve sosyal bir devlet olduğunu, Türkiye Devletinin ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütün teşkil ettiğini ve dünya milletleri ailesinin şerefli ve yapıcı bir üyesi olduğunu kavratmak, Müfredat programı çerçevesinde bilgi vermenin ve genel kültür kazandırmasının yanında onları kişilik ve ahlâkî karakter sahibi iyi bir yurttaş olarak yetiştirip onlara hayatın kapılarını açmak.
BAŞARILAR : Tüm Öğrencilerimize Başarılar

Mesleki Uygulama Labaratuvarı :2
Saatler : 08.00-16.00
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Okulumuz, Çınar merkezde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 34 km
Kontenjan Bilgileri : 160
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuz 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının 2. döneminde Çınar Anadolu Lisesi bünyesinde hizmete açılmıştır.